The overall design has been developed to integrate a contemporary, comfortable, and consistent space

Client:
GIC Kings Road Pty Ltd

Construction Value:
$50m

Project Status:
Documentation

Location:
Salisbury South, South Australia

The Kings Junction Shopping Centre has been created as an integrated development, ensuring that a similar design theme carries across all buildings. Although each anchor tenant has a specific brand aesthetic evident at the entrance to each individual store, the overall design has been developed to integrate a contemporary, comfortable, and consistent space. The building’s access points are clearly identified through intervention and wayfinding.

The sophisticated and straightforward theme represented throughout the centre is achieved through utilising a simple architectural design and a robust palette of materials. Combining these two elements allow for future buildings to be established in a complementary style.

Integrated development ensures that a similar design theme carries across all buildings

Loading...